Yritys ja henkilökunta

Suomen Askelklinikat on vuonna 1995 perustettu valtakunnallinen hoitolaitosketju, jonka fysioterapeutit ovat alaraajaongelmien asiantuntijoita. Keskitymme pääasiassa podiatriseen fysioterapiaan, mikä tarkoittaa alaraajaongelmien tutkimista, hoitoa ja kuntoutusta. Käyttämämme fysioterapian menetelmät ovat monipuolisia. Tarvittaessa teemme yksilöllisiä AskelAid– tukipohjallisia eli ortooseja, joiden avulla on mahdollista tehokkaasti hoitaa jalan ja alaraajan ongelmia. Tarjoamme Fysioterapeuttisia palveluita Turun ja koko Lounais-Suomen alueella.

 
Kuulumme valtakunnalliseen Fysipartners OmaFysio- klinikoiden verkostoon.

Turun Askelklinikalla sinua palvelevat

Jani Puputti Fysioterapeutti Turku Askelklinikka

Jani Puputti

Olen alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2004 Jyväskylästä. Alaraajojen parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2010 lähtien. Erityisesti alaraajojen toiminnalliset ongelmat ja niiden ennaltaehkäisy kuuluvat kiinnostuksen kohteisiin. Asiakas ryhmään kuuluvat kaikki sohvaperunasta urheilijoihin sekä lapsista vanhuksiin. Olen ollut mukana kehittämässä AskelAid tukipohjalliskonseptia. Vapaa-ajallani aika kuluu lentopallon, golfin sekä myös muiden pallopelien parissa.

Riikka Huhta alaraaja fysioterapeutti Turku Askelklinikka

Riikka Huhta

Olen alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti. Valmistunut keväällä 1998 fysioterapeutiksi Turusta. Alaraajojen parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2000. Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on ammatissani jalkaterän toiminnan vaikutus osana koko kehon toimintaa. Olen kehittänyt AskelAid tukipohjalliskonseptia ja toimin AskelAid pääkouluttajana. Monipuolisen osaamiseni lisäksi olen perehtynyt myös lasten jalkaongelmiin. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti eri liikuntalajeja, lempilajina tanssilajit. Ammatissani työskentelen myös paljon tanssijoiden parissa.

Teemu Suomalainen fysioterapeutti Turku Askelklinikka

Teemu Suomalainen

Olen alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti. Valmistunut keväällä 2016 fysioterapeutiksi Savonlinnasta. Erityisosaamisaluettani on alaraajojen erilaisten kiputilojen ja vammojen hoito ja kuntoutus. Yhdistelen terapiassa eri fysioterapian menetelmiä: harjoittelua, teippausta, manuaalista nivel ja pehmytkudoskäsittelyä sekä teen tarvittaessa asiakkaalle yksilölliset tukipohjalliset osana muuta hoitoa. Vastaanotollani käy laaja skaala ihmisiä lapsista ikääntyviin, harrastelijoista urheilijoihin. Fysioterapiassa tavoite on saada apu juuri sinun ongelmaasi ja löytää siihen yhdessä vaikuttavat hoitomenetelmät ja keinot! Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti harrastusten parissa. Pallopelit, pyöräily, toiminnallinen urheilu ja kuntosaliharjoittelu ovat lähellä sydäntä. Teen fysioterapiatyön lisäksi valmennusta CrossFitin ja painonnoston parissa.