Yritys ja henkilökunta

Suomen Askelklinikat on vuonna 1995 perustettu valtakunnallinen hoitolaitosketju, jonka fysioterapeutit ovat alaraajaongelmien asiantuntijoita. Keskitymme pääasiassa podiatriseen fysioterapiaan, mikä tarkoittaa alaraajaongelmien tutkimista, hoitoa ja kuntoutusta. Käyttämämme fysioterapian menetelmät ovat monipuolisia. Tarvittaessa teemme yksilöllisiä AskelAid– tukipohjallisia eli ortooseja, joiden avulla on mahdollista tehokkaasti hoitaa jalan ja alaraajan ongelmia.

 
Kuulumme valtakunnalliseen Fysipartners OmaFysio- klinikoiden verkostoon.

Turun Askelklinikalla Sinua palvelevat

Jani Puputti

Olen alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2004 Jyväskylästä. Alaraajojen parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2010 lähtien. Erityisesti alaraajojen toiminnalliset ongelmat ja niiden ennaltaehkäisy kuuluvat kiinnostuksen kohteisiin. Asiakas ryhmään kuuluvat kaikki sohvaperunasta urheilijoihin sekä lapsista vanhuksiin. Olen ollut mukana kehittämässä AskelAid tukipohjalliskonseptia. Vapaa-ajallani aika kuluu lentopallon, golfin sekä myös muiden pallopelien parissa.

Riikka Huhta

Olen alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti. Valmistunut keväällä 1998 fysioterapeutiksi Turusta. Alaraajojen parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2000. Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on ammatissani jalkaterän toiminnan vaikutus osana koko kehon toimintaa. Olen kehittänyt AskelAid tukipohjalliskonseptia ja toimin AskelAid pääkouluttajana. Monipuolisen osaamiseni lisäksi olen perehtynyt myös lasten jalkaongelmiin. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti eri liikuntalajeja, lempilajina tanssilajit. Ammatissani työskentelen myös paljon tanssijoiden parissa.

Teemu Suomalainen

Olen alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti. Valmistunut keväällä 2016 fysioterapeutiksi Savonlinnasta. Heti valmistumisen jälkeen olen perehtynyt ja lisäkouluttautunut alaraajaongelmien tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on alaraajojen ja etenkin jalkaterän toiminnan tutkiminen, havainnointi ja harjoittaminen. Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti harrastusten parissa. Pallopelit, pyöräily, toiminnallinen urheilu ja kuntosaliharjoittelu ovat lähellä sydäntä. Teen fysioterapiatyön lisäksi valmennusta CrossFitin ja painonnoston parissa.